barceloneta

Notícies

17/06/2011

La Barceloneta estrenarà per la Festa Major un web de jocs sobre temàtiques del barri

Coincidint amb la Festa Major del barri, la Barceloneta estrenarà el pròxim 29 de setembre el web www.etslostia.cat. Es tractarà d’un portal on es podran trobar diversos jocs digitals que tindran com a nexe comú temes propis i tradicionals del barri, com ara els quarts de casa, els coros o el ta-ka-tà, entre d’altres. La iniciativa forma part de l’àmbit de dinamització social del Pla de Barris.
 
El nou web es posarà en marxa el 29 de setembre, jornada que cada any és la data central dels actes de la Festa Major en honor al patró del barri, Sant Miquel.   
 
Tothom que fins aquella data estigui interessat en anar rebent més informació sobre aquesta iniciativa i els jocs que s’oferiran en el nou web, pot introduir la seva adreça de correu electrònic a www.etslostia.cat
 
Un cop accediu al web, feu click sobre l’etiqueta “De què va?” i us apareixerà en pantalla un espai per escriure-hi el vostre correu electrònic.
 
El portal www.etslostia.cat està impulsat pel Pla de Barris i la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, compta amb la participació de joves, veïns i veïnes del barri, la implicació dels centres educatius de secundària, i el suport de les associacions i de les entitats, així com del diari La Barceloneta.
 
Dintre del Pla de Barris, forma part de l’actuació destinada a Casal d’Adolescents i Joves, integrada en l’àmbit de dinamització social i econòmica.

Actuacions relacionadas

7.7 CASAL D’ADOLESCENTS I JOVES DE LA BARCELONETA

Veure >

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal