barceloneta

Notícies

20/04/2011

El 27 d’abril, presentació del grup de cultura del Pla de Barris

A partir de les sis de la tarda del dimecres 27 d’abril es farà al Centre Cívic de la Barceloneta una jornada cultural amb un doble objectiu. D’una banda, informar sobre el procés de rehabilitació que actualment es du a terme a la Casa del Porró, destinada a acollir un equipament cultural pel barri; i de l’altra, presentar el grup de cultura del Pla de Barris de la Barceloneta. La participació en aquest grup, que serà l’àmbit ciutadà des del qual es definiran les actuacions del programa de cultura popular del Pla de Barris, està oberta a totes les persones interessades a formar-ne part.
 
L’edifici conegut popularment al barri com la Casa del Porró està sent rehabilitat des del passat novembre per tal de conservar la finca, la qual està considerada una mostra de l’arquitectura original de la Barceloneta del segle XVIII, i adequar-la pel seu nou ús d’equipament cultural pel barri.
 
En la sessió del pròxim 27 d’abril al centre cívic, s’informarà tant de l’estat de les obres, que està previst que s’acabin el mes de juny, així com la història i la singularitat de l’edifici i el nou paper que ha de tenir al barri com a equipament cultural. La rehabilitació d’aquesta finca històrica situada al carrer Sant Carles, 6 forma part de l’àmbit d’equipament comunitari del Pla de Barris de la Barceloneta.
 
Pel que fa al segon objectiu de la jornada, la trobada del dia 27 servirà per presentar els objectius del programa de cultura popular i per obrir la participació en el grup de cultura del Pla de Barris a tots els veïns i veïnes que en vulguin formar part. Aquest grup serà el marc ciutadà on es debatran i concretaran les actuacions i iniciatives que conformaran el programa de cultura popular, el qual forma part de l’àmbit de dinamització social i econòmica del Pla de Barris.
 
El grup de cultura s’afegirà als altres grups de participació ciutadana que ja funcionen en el context d’aquest projecte integral de millora física i social de la Barceloneta.

Actuacions relacionadas

7.4 PROGRAMA DE CULTURA POPULAR

Veure >

3.3 FONS PER A L’ADQUISICIÓ I MILLORA DE SOSTRE PER A ÚS SOCIAL I EQUIPAMENTS

Veure >

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal